Over ons

Samen met 53 collega’s staan wij voor u klaar met snelle taxidiensten van topkwaliteit. Wij zijn flexibel, snel, op tijd en als u belt krijgt u meteen mij aan de telefoon.

Onze missie is 11 jaar geleden gestart met een groep enthousiaste chauffeurs. Naarmate tijd zijn wij ons steeds meer gaan richten op de zakelijke behoefte aan personenvervoer.
Hierom zijn wij inmiddels gegroeid tot professionals in taxivervoer op rekening.

Tot op heden is er nog steeds is er veel vraag naar aan taxi/vervoer op rekening. De toenemende technologie zorgt voor meer digitale betalingen via pin, tikkie of telefoon.

Wij bieden de mogelijkheid om taxi vervoer op rekening af te laten rijden Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken over de betaling.

Wij hebben zowel dag en nacht een ervaren team klaar staan. Een rit op rekening nodig om 15:00 in de middag of 03:00 in de nacht?
Door onze flexibiliteit en ervaring is het allemaal mogelijk.

Momenteel verlenen wij verschillende bedrijven ritten op rekening. Tevens zijn wij bekend met het vervoeren van bekende nederlanders.

Vervoer voor 1 persoon? 5 personen? Een groep van 70? Meer dan 300 personen vervoeren? Bij ons is het mogelijk.

Wij hebben de volgende auto’s tot uw beschikking: Mercedes E klasse, Mercedes S klasse Vitos en V klasses. Tevens hebben wij ervaren directie chauffeurs.

Inmiddels met meer dan 52 ervaren chauffeurs staan wij klaar om u te vervoeren.
Alle chauffeurs zijn voorzien van een professionele uitstraling en spreken vloeiend Nederlands en Engels.

Alles wat met vervoer te maken heeft kunnen wij regelen.

De betaling vindt achteraf plaats door middel van een factuur die wij u per email toesturen.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen.